Una temporada excepcional per a l’Agustí Planas

Agustí Planas primer a Eivissa Marnaton

El 2022 ha estat sense cap mena de dubte un any excepcional per a l’Agustí Planas Sala (GEiEG), que ha pujat en 25 ocasions al podi en les 32 travessies de natació en aigües obertes que ha disputat, una xifra impressionant!

La temporada va començar amb un segon lloc a la MARnedATÓ del Port de la Selva, i va acabar el passat cap de setmana amb la victòria absoluta a la distancia dels 1,5 quilòmetres a la Marnaton d’Eivissa. Entre una i altra, podis a la Tuna Race Balfegó de l’Ametlla de Mar, a Neda el Món de l’Estartit, dues vegades a la Travessia del Port del Masnou, a la Yasuji Fusano de Lloret de Mar, a la 71a de Badalona, podi local a LA 12a TRAVESSIA del Club Nàutic Port de la Selva, a la popular de Portbou, a S’Eixugador de Begur, a Sant Antoni de Calonge, a Tuna Race Balfegó de Caldes d’Estrac i també a la de Sant Feliu de Guíxols.

Entre tots aquests podis, destaquem les victòries a la Copa Marnaton a Formentera, Begur i Eivissa, el segon lloc a Sant Feliu de Guíxols i el tercer a Cadaqués, tots ells en la categoria absoluta. Aquests resultats l’han portat a assolir la segona plaça de la categoria junior 2022 en aquesta prestigiosa competició, i cal tenir en compte que l’Agustí encara és infantil!

Menció especial també per als segons llocs absoluts al Port de la Selva, Illes Medes i Cala Montgó de la Copa Swim No Limits, en la qual també ha acabat segon en categoria júnior, i la victòria absoluta a l’Open Water Platja d’Aro.
Destacar que totes les travessies que ha nedat aquest 2022 han estat en distàncies d’entre 500 metres i 3,5 quilòmetres. La temporada vinent en Tí farà el salt a la categoria júnior.

Moltes felicitats per tot el que has aconseguit!