• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Qui som

La nostra història

SALAsalut es posa en marxa l’any 2010 per oferir serveis d'esport, educació i salut al Port de la Selva.

L’empresa, impulsada pel matrimoni format per Manel Planas i Rosa Sala, passa a oferir serveis com ara podòleg, nutricionista o fisioterapeuta, entre d’altres, que amb el pas del temps s’amplien amb la naturopatia.

En l’ambit esportiu, SALAsalut va oferir als nens i nenes del Port de la Selva la possibilitat de practicar diferents disciplines (taekwondo, bàsquet, futbol sala i duatló) durant el període escolar, incloent tot el relacionat amb l’entorn VPC (voluntari de protecció civil).

La campanya "al PORT fem esPORT" va captar l’atenció del programa de TV3 "Divendres", que el dimecres 27 de maig del 2015 es va desplaçar al municipi per emetre en directe, mentre la mainada feia un simulacre de socorrisme aquàtic.

Des de 2015, SALAsalut gestiona el casal esportiu del Club Nàutic Port de la Selva (CNPS), ha estructurat l’escola de natació del club i dirigeix la Travessia de Natació del Port de la Selva. El mateix any va posar en marxa a Roses "La natació dels dissabtes", uns cursos adreçats bàsicament a totes aquelles persones que no poden practicar aquest esport entre setmana.

Totes les activitats s’organitzen sempre d’acord amb les directrius del Pla Estratègic de l’Esport Escolar de Catalunya, en col·laboració amb el Consell Esportiu de l’Alt Empordà.

Des de la seva creació, SALAsalut ha mantingut col.laboracions amb diferents entitats: Ksameu, AGM Sports, Fundació Pere Tarrés, Òmnium Cultural Alt Empordà, Club Nàutic Port de la Selva, CB Grifeu, GEN Roses, Piscina Municipal de Roses, Associació Via Pirena, AVPC Port de la Selva, Consell Esportiu de l’Alt Empordà i la Fundació Catalana de l’Esport, entre d’altres.

El nostre equip

L'equip humà de SALAsalut està format per professionals de l'àmbit de la salut, l'esport i el lleure. Sempre hi trobaràs un podòleg, fisioterapeuta, director de lleure, tècnic de natació, monitor de lleure, farmacèutic, monitor de pilates, tècnic de vela i un grup de col·laboradors disposats a ajudar-te.

Ens vols conèixer millor?

Pol Barceló Fulladosa
Oncoswim 2023
Jordi Bonareu Nogué
Col·laborador en esports
Mar Fàbregas López
Mar Fàbregas López
Monitora de lleure
Miquel Izquierdo Sais
Oncoswim 2023
Manel Planas
Manel Planas i Pont
Director tècnic i cofundador
Nil Roig
Nil Roig Vidal
Col·laborador a lleure.net
Damià Barrot González
Monitor d'esports en pràctiques
Jana Bonareu
Jana Bonareu Pacreu
Monitora de lleure
Xavi Giró
Xavi Giró Fernández
Col·laborador a lleure.net
Teo Marín Errando
Teo Marín Errando
Oncoswim 2023
Agustí Planas
Agustí Planas i Sala
Oncoswim 2023
M.Rosa Sala i Morell
Administradora i cofundadora
Marc Batlle González
Marc Batlle González
Monitor d'esports en pràctiques
Maise Cunill
Maise Cunill Rubio
Podòloga
Èric Izquierdo Sais
Oncoswim 2023
Jesús Navarro
Jesús Navarro Tavera
Col·laborador en comunicació
Arnau Pietx
Arnau Pietx Palomar
Premonitor PRE2
Paula Torres Farrés
Fisioterapeuta i monitora de Pilates