• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Què fem

Cross

Circuit comarcal de cross

L'atletisme és una pràctica esportiva que genera beneficis puntuals a diferents parts de l’organisme.
Natació dissabtes

La natació dels dissabtes

Classes de natació que es porten a terme, d'octubre a maig, les tardes dels dissabtes a la piscina municipal de Roses en tres horaris (16.15h, 17.15h i 18.15h). S'imparteixen en tres nivells (iniciació, tècnica i competició).

Lliga territorial de natació

La Lliga Territorial de Natació és una competició que organitzen, de forma conjunta, els consells esportius de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Cerdanya i Gironès.
Pilates

Pilates

El Mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic a partir de diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga.
Escapades blaugrana

Escapades en blaugrana

SALAsalut vol acostar el màxim de gent, principalment nens i nenes, a les diferents activitats que organitza el Barça.
serveis_escola_vela_2

Escola de vela

L'escola de vela del Club Nàutic Port de la Selva, gestionada per SALAsalut, té com a objectiu que l’alumne aprengui les tècniques que li permetin navegar amb la màxima seguretat i correcció.
Copa Athlon 2018 podi

Copa Athlon

La Copa Athlon by ZONE3 és una competició de natació en aigües obertes que organitzen de forma conjunta Athlon Experience i SALAsalut. La primera edició s'ha celebrat al Port de la Selva i ha comptat amb la col·laboració del Club Nàutic i de l’Ajuntament.
Casal esportiu d’estiu

Moments i Esport. Estiu 2018

Adreçat a nens i joves, d’entre 4 i 16 anys, que passen l’estiu al Port de la Selva i volen fer activitats esportives com d’esbarjo.

Escola de natació

Es tracta d’un dels esports més sans que existeix i que permet que el cos guanyi força, resistència, agilitat i elasticitat.
Travessia

Travessia del Club Nàutic

La Travessia del Club Nàutic Port de la Selva us ofereix la possibilitat de nedar en les millors aigües del mar Mediterrani. L'edició 2019 tindrà lloc el dissabte 10 d'agost.
Escola aigües obertes

Escola infantil d’aigües obertes

La natació és, sense cap mena de dubte, un dels esports més sans que existeix. Per aquest motiu volem impulsar una escola d’aigües obertes adreçada als nens.

Orientació en salut esportiva

Des de SALAsalut volem fomentar els hàbits i els beneficis de la vida saludable per ajudar en la millora del rendiment i de l’alt rendiment esportiu.

Circuit de taekwondo

L’objectiu de SALAsalut és organitzar un circuit de taekwondo perquè tots els practicants d’aquest esport tinguin l’oportunitat de competir periòdicament.

Si ets gran, mou-te!

SALAsalut organitza, dinamitza i coordina activitats dissenyades concretament per al col·lectiu de la tercera edat, amb la finalitat de facilitar un recull d’activitats atractives i profitoses.

Joves, som-hi?

SALAsalut proposa activitats per als adolescents, de 14 a 20 anys, basant-se en les necessitats de lleure, esports, salut i educació.

Jornades Specials

Concebudes com a jornades esportives, educatives, de salut i de lleure per compartir moments amb persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la pràctica d’activitats adaptades.

Jornades SALAsalut

Ideem jornades, competicions i activitats que s’adrecen de forma específica a les necessitats del municipi i de la població que hi participi, sigui quina sigui la seva franja d’edat.

Esport + Activa’t + Salut

SALAsalut ofereix un ventall d’activitats per a gent adulta. Implicar-se en activitats esportives ajuda a mantenir la forma física i mental a una edat a la qual es comença a perdre.
Fisioteràpia

Fisioteràpia

La fisioteràpia és una disciplina de la salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica per a diagnosticar, prevenir i tractar símptomes de múltiples dolències, tant agudes com cròniques.
Naturopatia

Naturopatia

Forma de medicina no convencional que té com a objectiu equilibrar el funcionament de l’organisme amb mitjans naturals.
Podologia

Podologia

Branca de la medicina que té per objectiu l’estudi, diagnòstic i tractament de les malalties i alteracions que afecten al peu.

MiE

Espai per fer jocs, esports i diferents activitats dirigides que ha creat SALAsalut per per oferir una alternativa als nens i nenes quan no tenen classe durant el curs escolar.