• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Què fem

Oncoswim

Oncoswim, una aventura solidària de 30 quilòmetres nedant a mar obert a la Costa Brava, plena de valors i amb l’objectiu de recaptar diners per ajudar a la investigació sobre el càncer de mama. Des de la segona edició, directa o indirectament, hi hem col·laborat
Fisioteràpia

Fisioteràpia

La fisioteràpia és una disciplina de la salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica per a diagnosticar, prevenir i tractar símptomes de múltiples dolències, tant agudes com cròniques.
Podologia

Podologia

Branca de la medicina que té per objectiu l’estudi, diagnòstic i tractament de les malalties i alteracions que afecten al peu.
Escapades blaugrana

Escapades en blaugrana

SALAsalut vol acostar el màxim de gent, principalment nens i nenes, a les diferents activitats que organitza el Barça.
Escola aigües obertes

AAOO. Escola de natació

La natació a mar és sense cap mena de dubte, un dels esports més sans i divertits que existeixen, i per aquest motiu estem impulsant una escola d’estiu d’aigües obertes al Port de la Selva.
Travessia

La Travessia

La Travessia del Club Nàutic Port de la Selva us ofereix la possibilitat de nedar en les millors aigües del mar Mediterrani. L'edició 2021 tindrà lloc el dissabte 7 d'agost.
Copa Athlon 2018 podi

Copa Athlon

La COPA ATHLON by BRASCÓ CAP DE CREUS és una competició de natació en aigües obertes que organitzen de forma conjunta SALAsalut, Athlon Experience i el Club Nàutic Port de la Selva. Les tres primeres edicions s'han celebrat al Port de la Selva i han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament.
Casal esportiu d’estiu

Casal 2022 (lleure i esport)

Adreçat a nens i joves, d’entre 4 i 14 anys, que viuen o passen l’estiu a l'Alt Empordà i volen fer activitats esportives i de lleure a les instal·lacions del Club Nàutic Port de la Selva.

Casal 2021 (Setmana Santa)

Activitats de lleure, esport i jocs en un espai que ha creat SALAsalut per oferir una alternativa als nens i nenes quan no tenen classe durant el curs escolar.

Lliga territorial de natació

La Lliga Territorial de Natació és una competició que organitzen, de forma conjunta, els consells esportius de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Cerdanya, Garrotxa, Gironès, Pla de l'Estany i Ripollès.
Cross

Circuit comarcal de cross

El Circuit Comarcal de Cross, organitzat des del Consell Esportiu de l’Alt Empordà juntament amb ajuntaments, ampas, clubs i entitats de la comarca, és una activitat esportiva que està dirigida a tots els nens i nenes en edat escolar que vulguin participar a un cross.
serveis_escola_vela_2

Escola de vela

L'escola de vela del Club Nàutic Port de la Selva, gestionada per SALAsalut, té com a objectiu que l’alumne aprengui les tècniques que li permetin navegar amb la màxima seguretat i correcció.
Natació dissabtes 2019

La natació dels dissabtes

Classes de natació que es porten a terme, d'octubre a maig, les tardes dels dissabtes a la piscina municipal de Roses en tres horaris (16.15h, 17.15h i 18.15h). S'imparteixen en tres nivells (iniciació, tècnica i competició).
Pilates

Pilates

El Mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic a partir de diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga.

Jornades SALAsalut

Les Jornades SALAsalut ens permeten aportar els nostres coneixements i experiència, així com la nostra professionalitat, a qualsevol esdeveniment i activitat esportiva que organitzin clubs, entitats o administracions per tal que tinguin un full de ruta ben clar.

Escola de natació

L'escola de natació del Club Nàutic Port de la Selva, gestionada per SALAsalut, té com a objectiu que l’alumne adquireixi la tècnica i flotabilitat necessària per nedar amb la màxima seguretat i correcció.
Naturopatia

Naturopatia

Forma de medicina no convencional que té com a objectiu equilibrar el funcionament de l’organisme amb mitjans naturals.

Joves, som-hi?

SALAsalut proposa activitats per als adolescents, de 12 a 16 anys, basant-se en les necessitats de lleure, esports, salut i educació.

Si ets gran, mou-te!

SALAsalut organitza, dinamitza i coordina activitats dissenyades concretament per al col·lectiu de la tercera edat, amb la finalitat de facilitar un recull d’activitats atractives i profitoses.

Jornades Specials

Concebudes com a jornades esportives, educatives, de salut i de lleure per compartir moments amb persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la pràctica d’activitats adaptades.

Esport + Activa’t + Salut

SALAsalut ofereix un ventall d’activitats per a gent adulta. Implicar-se en activitats esportives ajuda a mantenir la forma física i mental a una edat a la qual es comença a perdre.

Orientació en salut esportiva

Des de SALAsalut volem fomentar els hàbits i els beneficis de la vida saludable per ajudar en la millora del rendiment i de l’alt rendiment esportiu.

Circuit de taekwondo

L’objectiu de SALAsalut és organitzar un circuit de taekwondo perquè tots els practicants d’aquest esport tinguin l’oportunitat de competir periòdicament.