Els Nens del GEiEG repeteixen experiència a l’Oncoswim

Després de la bona experiència viscuda a l’edició del 2022, estava clar que la continuïtat de l’equip ‘Els Nens del GEiEG’ estava assegurada. L’Agustí Planas i en Teo Marín desitjaven continuar, però l’Adrià Luque i en Marc Roura tenen molt complicat participar-hi per les marques aconseguides aquesta temporada a la piscina. Per aquest motiu els hi hem buscat un relleu, per poder formar equip.

Els primers contactes amb nedadors de la secció de natació no va anar prou bé. L’Alan Mateo té com a prioritat les competicions de piscina, mentre que a l’Stiven Rodríguez no li acaba d’agradar competir en aigua salada.

En una reunió amb en Tí i en Teo vam pensar en obrir l’equip a les diferents seccions del GEiEG relacionades amb l’aigua, com són el triatló i el waterpolo. D’acord amb el coordinador de les seccions, en Jose Santos, hem parlat amb l’Èric Izquierdo i en Pol Barceló, ambdós triatletes. En principi amb ells ja tenim el número de nedadors suficient per participar a l’Oncoswim, però ens agradava la idea d’afegir un waterpolista. Després de diferents contactes, en Miquel Izquierdo ens ha dit que sí.

Ja tenim equip!

Els Nens del GEiEG 2023