Presentació oficial de l’equip ‘Els nens del GEiEG’.

El dilluns 1 de maig les instal·lacions de Sant Ponç (Girona) acolliran la jornada solidària Oncoswim 2023 en la qual es portarà a terme la presentació de l’equip ‘Els nens del GEiEG’, promotors d’aquesta jornada.

Les activitats s’iniciaran a les 9.45h amb triatló a càrrec dels professionals Vincent Luis i David McNamee; a les 11h serà el torn de la natació amb l’equip tècnic de Radikal Swim; a les 12.15h es farà la presentació oficial de l’equip ‘Els nens del GEiEG’; a les 12.20h les doctores Teresa Puig i Gemma Viñas parlaran sobre l’Estudi del Càncer de Mama triple negatiu, mentre que el president del GEiEG, Francesc Cayuela, tancarà l’acte a les 12.35h.

L’objectiu de la jornada és obtenir reconeixements i donacions per la travessia solidària Oncoswim 2023, en la qual hi participen ‘Els nens del GEiEG’ i també ‘Oncomàsters GEiEG’. Per apuntar-s’hi cal omplir el següent formulari: https://forms.gle/joHmkXuYMCxaJqeH9, i fer una donació donació voluntària a: https://oncolligagirona.cat/oncos/oncoswim/donacions/equip/488-els-nens-del-geieg.html.

La finalitat de l’Oncoswim és recaptar diners per ajudar a la investigació sobre el càncer, en concret un estudi clínic sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer de mama que és molt agressiu i que afecta sobretot dones joves. El projecte està dirigit per les doctores Teresa Puig i Gemma Viñas, membres del Grup de Recerca en Noves Dianes Terapèutiques (TargetsLab) de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, en estreta col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia.

Totes les aportacions econòmiques que rebin es destinaran a aquesta causa a través de la Fundació Oncolliga Girona.