• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

SALAsalut col·labora en la 11a Pujada a Sant Pere de Rodes

El diumenge 7 de maig tindrà lloc una nova edició de la Pujada a Sant Pere de Rodes, l’onzena, i un any més SALAsalut hi col·laborarà amb Via Pirena organitzant les sortides des del Port de la Selva i des de la Vall de la Santa Creu.

Les inscripcions estan obertes fins el divendres 5 de maig a les 23.59h, a la pàgina web de Via Pirena, i tenen un cost de 5€ per participant.

L’arribada dels caminants al monestir està prevista a les 11 del matí, on podran gaudir d’un esmorzar i de l’actuació musical dels Ministrils de l’Empordà. A 2/4 de 12 del migdia es farà una visita guiada al monestir (cal reserva prèvia) i a 2/4 d’1 es presentarà el llibre ‘Sant Pere de Rodes, l’objectiu immortal. Fotografies i fotògrafs (segles XIX-XXI)’, a la sala de Llevant del monestir.

La pujada és organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat, l’associació Via Pirena, el Parc Natural del Cap de Creus i els ajuntaments del Port de la Selva, Cadaqués, Llançà, la Selva de Mar, Palau-saverdera, Pau, Roses i Vilajuïga.