• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Nedem per l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA)

Abril és un mes especial en la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, més coneguda com a ELA. Els equips Team Fast ELA Seitons i Team Fast ELA Taurons, amb el suport del CE Mediterrani, organitzen el diumenge 2 d’abril el 50×100 Team Fast for ELA, una trobada de nedadors no competitiva que consisteix en nedar 50 sèries de 100 metres, mentre que el dissabte 29 d’abril participarem a la segona Travessa Swim For ELA, nedant els 23 km que separen Calafat de Cambrils, per tal d’aportar el nostre granet de sorra.

El 50×100, en el qual el CE Mediterrani cedeix les seves instal·lacions, hi pot participar qualsevol persona que tingui més de 16 anys. Les inscripcions es poden realitzar fins el 29 de març, o fins que s’esgotin les places disponibles (màxim 60 nedadors) en aquest enllaç.

Tots aquells que no puguin participar poden contribuir igualment a la investigació de l’ELA adquirint el casquet solidari que han dissenyat els equips del Team Fast ELA, i que es pot recollir el mateix 2 d’abril.
Tots els beneficis recaptats, tant del 50×100 com de la venda dels casquets solidaris, seran destinats íntegrament a l’Associació Swim For ELA.

’objectiu és ajudar a trobar una teràpia que curi aquesta cruel malaltia que provoca una degeneració progressiva de les neurones motores i medul·la espinal i que acaba convertint el cos en la presó de la ment, fins que s’apaga del tot.