• Contacte: +34 600 24 14 55

Pietx i Werlik guanyen la Travessia de Sant Baldiri

Travessia Sant Baldiri 2022

Arnau Pietx (Club Atlètic Natació Torelló) i Zoe Werlik (Club Natació Mataró) s’han proclamat guanyadors de la Travessia de Sant Baldiri 2022, que s’ha disputat a la platja del Port de la Selva el dissabte 25 de juny amb unes condicions climatològiques perfectes: el mar absolutament pla, fantàstica temperatura de l’aigua per nedar-hi, i calor moderada a l’exterior.

La prova, de 1.000 metres de recorregut, ha estat organitzada per l’Ajuntament del Port de la Selva amb el suport del Club Nàutic i de SALAsalut, així com la gran i inestimable col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i de Swim No Limits, que ha cedit el material. La travessia era en benefici dels ‘Nens del GEiEG’, equip que ha participat a la darrera edició de l’Oncoswim.

Pietx ha acabat en primera posició per davant d’Àlex Espinosa (Club Natació Banyoles) i d’Aniol Oliver (GEN Roses), mentre que Werlik ha superat Paula Bautista (Club Atlètic Natació Torelló) i Mireia Brugulat (Club Aquàtic Xaloc). La competició ha reunit un total de 80 participants.

Des de SALAsalut, que ens hem encarregat de la part tècnica de la prova, volem agrair a l’Agustí, Ariadna, Clàudia, Genís, Lluís, Joan, Marc, Marc i Teo, per la seva feina a mar; a Bàrbara, Coral, Charo, Gala, Jordi, Jordi, Lídia, Lluís i M. Josep, per la feina a terra. També a Peña i Genís, els amics invisibles de Protecció Civil que sempre hi són; en Jordi, per la inestimable empenta amb el material per vestir amb molta dignitat la competició, i per descomptat al Club Nàutic i a l’Ajuntament.

Estem segurs que hem fet una bona travessia!