Col·laborem un any més amb La Travessia del CNPS, que registra nou rècord de participació

La Travessia 2022

SALAsalut, amb el seu director tècnic Manel Planas al capdavant, ha col·laborat de nou en l’organització de LA TRAVESSIA del Club Nàutic Port de la Selva, que ha tingut lloc el dissabte 6 d’agost i que se celebra cada any coincidint amb la festa major local. Enguany s’ha establert un nou rècord de participació, arribant gairebé als 300 inscrits en les diferents categories (Kids, Som-Hi i Cracks).

La prova dels 2.0, la principal de la travessia, tenia la sortida a la Cala Tamariua i l’arribada al CNPS. El guanyador absolut ha estat Lachlan Reed (Club Natació Sabadell), seguit a només 9 segons per Gerard Roura (GEiEG), tècnic de natació de l’escola del club organitzador, mentre que el tercer lloc ha estat per Adrià Luque (GEiEG). En categoria femenina la vencedora ha estat Dune Ferran (Club Natació Banyoles), per davant de Zoe Werlik (Centre Natació Mataró) i Judit Tena (GEN Roses).

Cal destacar els podis aconseguits pels premonitors de l’escola de natació del Club Nàutic Port de la Selva: Marc Roura, a la prova dels 500 metres, i Agustí Planas, que ha estat el vencedor local a les dues distàncies. Els dos nedadors són del GEiEG de Girona.

Volem agrair a tots i totes les participants la seva esportivitat i les ganes de competir, malgrat haver de fer front a una tramuntana sobtada que ha provocat moltes retirades. També agraïts als col·laboradors i col·laboradores que, voluntàriament, hi ha participat. Per últim, també volem donar les gràcies al Club Nàutic per haver-nos permès ser-hi de nou. Per a nosaltres és un plaer!

En aquest enllaç podeu consultar les classificacions.