• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

100 nedadors disputen la 4a COPA ATHLON by BRASCÓ CAP DE CREUS

Copa Athlon 2021

Mario Guillén (Club Natació Terrassa), en categoria masculina, i Gisel·la Cano (Tintoreres Llançà) i Paula Pedrós (UE Sports), en la femenina, s’han proclamat guanyadors de la 4a edició de la Copa Athlon. La prova, disputada a les instal·lacions del Club Nàutic Port de la Selva i organitzada per SALAsalut, ha comptat amb la participació de 100 nedadors. El ruixat que ha caigut a primera hora del matí ha endarrerit l’inici de la prova de natació en aigües obertes, però no ha impedit la seva disputa. Cal destacar que aquest any la Copa Athlon ha estat molt emocionant i la general final no s’ha decidit fins a les darreres braçades.

En categoria masculina, Gerard Roura (GEiEG) ha estat el primer en la distància dels 4.0; Félix Parrilla (Club Natació Sabadell) ha guanyat la del 0.5, i Adrià Luque (GEiEG) s’ha imposat en la de l’1.0. La general final té en compte la suma de punts acumulats en funció de la posició a cadascuna de les distàncies. La regularitat de Mario Guillen, tot i no haver guanyat cap prova, li ha permès acabar en primera posició per davant d’Adrià Luque i de Félix Parrilla.

En la competició femenina el triomf a la distància del 4.0 ha estat per a Paula Pedrós, mentre que Gisel·la Cano s’ha imposat en les de 0.5 i 1.0. Per aquest motiu les dues nedadores han acumulat els mateixos punts i han compartit la victòria final, seguides per Esther Planas (GEiEG) i Nathalie Corcoll (GEN Roses). El primer nedador local ha estat Xavier Picart.

La 4a Copa Athlon ha demostrat que les aigües obertes tenen el futur molt ben assegurat. Molts nedadors dels anys 2006 i 2007 han estat a les posicions capdavanteres i, amb una mica més d’experiència, prendran el relleu dels actuals dominadors.

Aquesta edició ha comptat amb la col·laboració de personal voluntari que ha ajudat al bon funcionament de tot ho relacionat amb la prova. Volem agrair la feina feta per l’equip de monitors de l’escola esportiva del Club Nàutic, així com als socis que amb les seves embarcacions han ajudat a protegir l’espai per on es disputava la competició, i al patró de l’embarcació San José i al seu equip que han posat les boies que han servit per protegir i guiar els nedadors.

L’Ajuntament del Port de la Selva ha col·laborat amb l’ambulància medicalitzada i l’embarcació dels socorristes municipals.