• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Agustí Planas (Club Nàutic) rep el Premi Especial Valors en Acció

Agustí Planas Sala, esportista del Club Nàutic, ha rebut el Premi Especial Valors en Acció a la gala que s’ha celebrat a la sala La Planeta de Girona i que ha servit per tancar la temporada dels Jocs Esportius Escolars de la Generalitat de Catalunya, i els Jocs Emporion 2021.

En l’acte, presidit pel delegat territorial de la Secretaria General de l’Esport, Pep Pujols, i pel diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, es va destacar la participació de 6.815 esportistes en un any força complicat per l’evolució de la pandèmia. El Club Nàutic ha participat a les jornades de natació amb Mar Bonsoms, Àxel i Coral Borja, Aina i Mariona Fàbrega, Nora i Marina Moré, Àngela Morera, Agustí Planas i Marc Roura.

El premi rebut per l’Agustí Planas ha estat gràcies al seu compromís i participació a les competicions, jornades i activitats organitzades des dels consells comarcals en els Jocs Escolars, des de la categoria prebenjamí fins a l’actual, la cadet. En aquests anys, l’Agustí ha representat el Club Nàutic i l’Alt Empordà en cinc Finals Nacionals de natació (del 2015 al 2019) i en tres de cros (del 2017 al 2019).

Les autoritats han destacat que l’Agustí sempre ha volgut transmetre que l’esport escolar hauria de ser un model de vida. Aquest premi li arriba després d’haver crescut en tres clubs plens de valors com són el Club Nàutic Port de la Selva, el GEN Roses i el Ki-Hop Llançà, on ha comptat amb tècnics, entrenadors i monitors que l’han acompanyat en tot moment.

Gràcies Berta Gelabert, Elsa Rodríguez, Jaume Pujol, Bruno Fernández, Jordi Bonareu i Gerard Roura, perquè sense vosaltres no hauria estat possible. I gràcies també al president del Club Nàutic, Lluís Fraguell, pel seu suport.