Curs online per adaptar els jocs d’activitats de lleure a la normativa per la COVID-19

La crisi sanitària provocada per la COVID-19 obliga a adaptar-se a les noves normatives de seguretat. Per aquest motiu, l’Escola l’Empordà ha programat el curs online ‘Més de 40 jocs adaptats a les normatives per aquest estiu’, sense cap mena de dubte molt adient per la situació actual.

L’objectiu és dotar als alumnes de les competències bàsiques per adaptar els jocs que es realitzen habitualment en les activitats de lleure. S’adreça especialment a educadors i educadores en el lleure que ja tinguin el títol oficial de monitor/a o el de director/a d’activitats de lleure, i complementen la formació bàsica rebuda als cursos reglats.

El curs, impartit per Xavi Giró, es portarà a terme del dimarts 2 al divendres 5 de juny, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i es realitzarà dos cops més, els dissabtes 6 i 13 de juny, i del dimarts 9 al divendres 13, també de juny. Un cop finalitzat, l’alumne rebrà el diploma de participació, un títol propi que emet una escola oficial d’educadors en el lleure i que acredita l’aprofitament i la realització satisfactòria del curs.

Per a més informació i matriculació, consulteu el següent link: Escola l’Empordà

Curs online taller de jocs