• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Agustí Planas guanya la Travessia Virtual Terra de Mar de Palamós en categoria infantil

Travessia Virtual Palamós, Agustí Planas

L’emergència sanitària de la COVID-19 ha impedit que aquest any tingui lloc la tradicional nedada popular que organitza el Club Natació Palamós, però això no ha impedit que s’hagi portat a terme una competició alternativa, la primera Travessia Virtual Terra de Mar de Palamós, també a càrrec de l’esmentat club.

Per disputar-la, els nedadors havien d’estar federats, seguir les normatives per nedar a les seves respectives localitats (horaris, espais i distàncies de seguretat), i fer les nedades controlades i registrades per una aplicació que registrava tant el temps com el recorregut. Els guanyadors serien aquells que acumulessin més metres i més minuts.

En la categoria infantil masculina, la victòria va ser per al nedador del Port de la Selva Agustí Planas Sala, del GEN Roses, que va nedar un total de 14 quilòmetres repartits a les platges de Les Clisques, del Far de S’Arnella, del càmping de la Vall, del Pas del Port de la Selva i la de Grifeu a Llançà. En total, 6 hores i 18 minuts.

Aquest triomf representa un molt bon inici del nedador del GEN Roses a les competicions en una temporada que serà ben diferent a les habituals.

Retall de premsa Hora Nova