• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Solucions per reprendre l’activitat esportiva el curs 2020/2021

L’activitat esportiva en l’àmbit escolar es podria reprendre el proper curs 2020/2021 segons han informat els Consells Esportius de les comarques gironines en un comunicat fet públic el passat 23 de juliol. En aquest, s’assenyala que estan treballant per portar a terme les activitats de les lligues territorials complint amb totes les mesures adients per fer-les amb la màxima seguretat.

Les competicions que es portin a terme seran comarcals o intercomarcals, amb l’objectiu de reduir al màxim els desplaçaments, i se cercaran formes per implementar sistemes de traçabilitat, seguint els protocols de represa que recomana la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.

A dia d’avui, la previsió és que les lligues de futbol-7 comencin el 24 d’octubre, mentre que en vòlei la lliga territorial podria iniciar-se el 7 de novembre, i s’està treballant per adaptar les trobades benjamines a les mesures establertes. Pel que fa als esports individuals, les jornades seran per nivells i categories en un àmbit territorial restringit.

Podeu llegir el comunicat en aquest enllaç.