• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Escola de vela

La pràctica de la vela pot despertar interessos molt diversos a persones de totes les edats. La possibilitat de realitzar una activitat física tolerant amb el medi, l’interès que poden despertar els fenòmens pels quals es propulsa una embarcació o la voluntat d’acostar-se a un món desconegut, poden ser unes de les raons que ens facin venir a una escola de vela. Però n’hi ha moltes més.

La vela és una de les millors activitats recreatives i esportives per gaudir del medi natural i a més sense contaminar. Quan ens propulsem per la força del vent en aquest medi inestable, ens obrim a un món de possibilitats i de sensacions noves. A més, té una clara vocació educativa, on es treballa la confiança amb els companys, el coneixement del medi, la presa de decisions, el sentit de la responsabilitat i de la seguretat.

SALAsalut ha arribat a un acord amb el Club Nàutic Port de la Selva per fer-se càrrec de la seva Escola de Vela, reconeguda per l’Escola Catalana de Vela, la Federació Catalana de Vela i la Real Federación Española de Vela. L’objectiu de la nostra escola és que l’alumne aprengui les tècniques que li permetin navegar amb la màxima seguretat i correcció.

Per aconseguir-ho, disposem d’un programa pedagògic propi reforçat amb el mètode d’ensenyament dels estàndards de l’Escola Catalana de Vela i que es complerta amb una experiència enriquidora de coneixements pràctics de navegació amb explicacions teòriques a terra i mètodes audio-visuals a fi d’aconseguir confiança en la navegació.

Tanmateix, s’han contemplat programes alternatius per als dies que la pròpia pràctica pugui suposar un risc pels alumnes.

Tots aquests programes estan dissenyats per l’Escola Catalana de Vela i posats en pràctica pels monitors del Club Nàutic Port de la Selva, que tenen especial cura de la seguretat dels alumnes tant a terra com a mar.

Els cursos s’adrecen a nens i nenes a partir de 6 anys, sense límit d’edat, i els participants es divideixen en tres grups: infantils (6-13 anys), juvenils (14-18 anys) i adults (majors de 18 anys).

Els nivells que es poden assolir a la nostra escola van des del Blanc (bàsic) fins el Gris (el més avançat).

7
Nivells
3
Grups
50
Anys d'escola

Fitxa ràpida

Quan?
Del 2 de juliol al 31 d'agost.
On?
Club Nàutic Port de la Selva.
Per a qui?
A partir dels 6 anys.

L'equip

Marc Rojo Campillos
Marc Rojo Campillos
Tècnic de vela
Laia Vila
Laia Vila i Busto
Monitora de vela

Col·laboradors

Club Nàutic Port de la Selva

Inscripció

Per inscriure-us heu d’omplir el formulari que trobareu en el següent enllaç i enviar-ho per correu electrònic a info@cnps.cat.

Contacte i ubicació

Club Nàutic Port de la Selva

Carrer Lloia, s/n

17489 El Port de la Selva

972 387 000
nautic@cnps.cat