Èxit de la Marnedató al Port de la Selva

Marnedató 2022

Amb força boira, i l’aigua a 12º, s’ha disputat la primera edició de la Marnedató, una travessia benèfica en aigües obertes organitzada per l’Ajuntament del Port de la Selva, amb la col·laboració del Club Nàutic i SALAsalut, en la qual tota la recaptació i les donacions de les inscripcions es destinaven a La Marató de TV3. La prova constava de dues categories, una de competitiva i una d’amistosa.

En la competitiva, sobre una distància d’1,5 quilòmetres, el podi masculí el van copar nedadors del GEiEG, amb la victòria d’Adrià Luque seguit d’Agustí Planas (guanyador local) i Teo Marín. En la categoria femenina el triomf va ser per a Alba Maestro (Club Natació L’Hospitalet), per davant d’Adela Ferràndez i de Gisel·la Cano (Tintoreres Llançà).

La jornada, que va ser un èxit rotund, es va completar amb una travessia amistosa de 0,5 km, on els i les participants podien nedar o, simplement, fer una primera mullada a mar en aquest 2022.

A falta de conèixer les xifres finals, el més important és que la recaptació va superar els 1.200€, que es destinaran íntegrament per a La Marató de TV3. Un cop més s’ha demostrat que la gent de les aigües obertes és gent senzilla que fa coses extraordinàries.

Gràcies a tots per participar!