Ens ajudeu a recaptar diners per l’Oncolliga?

Oncoswim 2022

L’Agustí Planas i en Marc Roura, premonitors a les activitats que SALAsalut organitza cada estiu al Club Nàutic Port de la Selva, participaran a la cinquena edició de l’Oncoswim, una prova esportiva i solidària de natació en aigües obertes que organitza la Fundació Oncolliga Girona, amb el suport del Club Natació Radikal Swim. La cinquena edició tindrà lloc el 4 de juny del 2022, i l’Agustí i en Marc formaran part de l’equip ELS NENS DEL GEiEG juntament amb l’Adrià Luque i en Teo Marín, i ho faran amb l’objectiu de nedar per relleus els 30 km que separen l’Estartit de Calella de Palafrugell.

La finalitat de l’Oncoswim és recaptar diners per ajudar a la investigació sobre el càncer, en concret un estudi clínic sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer de mama que és molt agressiu i que afecta sobretot dones joves. El projecte està dirigit per la Dra. Teresa Puig i la Dra. Gemma Viñas, membres del Grup de Recerca en Noves Dianes Terapèutiques (TargetsLab) de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, en estreta col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia.

Totes les aportacions econòmiques que rebin ELS NENS DEL GEiEG es destinaran a aquesta causa i a la Fundació Oncolliga Girona. Els 4 “nens”, així com la resta d’equips participants a l’Oncoswim, s’hi deixaran la pell per aconseguir una recaptació modèlica.

Ens ajudeu a ajudar?

Oncoswim
La prova, de 30 km de recorregut, té la sortida a l’Estartit i l’arribada a Calella de Palafrugell. Els equips han d’estar formats per quatre nedadors i es pot competir en dues modalitats: per equips (nedant els quatre integrants al mateix temps) o per relleus (cada nedador fa un dels trams). Podeu consultar les bases i el recorregut per tenir més informació.

La Milla Solidària
Prova individual de natació en aigües obertes, menys exigent que l’Oncoswim, que consisteix a recórrer els aproximadament 1.600 metres que hi ha entre la platja de Llafranc i Calella de Palafrugell (es correspon amb el darrer tram de l’Oncoswim). La inscripció, en concepte de donatiu, té un cost de 20€ per als nedadors amb la llicència federativa en vigor, i de 23€ per als que no en tinguin. Es disputa el mateix dia, 4 de juny del 2022, amb sortida a les 17h per fer coincidir l’arribada a Calella amb la dels equips de la prova principal.