Els nedadors del Club Nàutic obtenen 8 podis a Sant Feliu de Guíxols

Gran actuació dels nedadors del Club Nàutic a la primera jornada de la Lliga Territorial de natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2022, que s’ha disputat a la piscina La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. Els representants del CN Port de la Selva van pujar en 8 ocasions al podi en les proves celebrades, totes elles de crol i d’esquena.

Els representants del Club Nàutic van ser Arnau Pietx (dos ors en categoria cadet), Agustí Planas (dues plates cadet), Unai Gillué (una plata i un bronze aleví), Marina Moré (un bronze aleví), el relleu format per Mar Bonsoms, Coral Borja, Arnau Pietx i Agustí Planas (un or cadet). També van competir Àxel Borja i Ona Bonsoms, que van fer una gran actuació millorant les seves marques personals. La jornada va comptar amb la presència de 128 nedadors i nedadores dels clubs AC Xaloc, CN Farners, Minswim School, CT La Bisbal, CEM Sant Hilari, CN Palamós i CP Puigcerdà.

La propera jornada es disputarà el dissabte 26 de març a la piscina de Puigcerdà, organitzada pel Consell Esportiu de La Cerdanya.

Podeu consultar els resultats en aquest enllaç.