El projecte lleure.net, finalista als Premis Emprenedors

Lleure.net, finalista premis emprenedors

El projecte lleure.net de SALAsalut ha estat finalista dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà 2021, organitzats per l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona, el Setmanari de l’Alt Empordà, el Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i els ajuntaments de Figueres i Roses. Aquests guardons van néixer fa 13 anys amb l’objectiu de donar suport a la promoció de la iniciativa emprenedora de la comarca i a la difusió de la innovació, i al mateix temps fer un reconeixement al valor afegit que aporten les persones que ho fan possible.

El treball presentat per l’equip format per Manel Planas, Xavi Giró, Nil Roig i Carles Buixó és una eina tecnològica pensada per millorar en prestacions les activitats de lleure extraescolars i donar l’oportunitat a tots els nens i nenes de poder-ne gaudir d’una forma segura, divertida i complint amb totes les normatives vigents. Aquest projecte s’ha anat construint a partir de la finalització del curs de Directors de lleure organitzat per l’Escola l’Empordà a Figueres el Nadal del 2019, sumant-hi l’experiència de les activitats que SALAsalut organitza al Club Nàutic Port de la Selva.

Volem felicitar Anna Parellada i el seu projecte Sappi APP: Animal Nutrition Facts, que ha estat el guanyador de l’edició 2021.