• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

El projecte lleure.net, finalista als Premis Emprenedors

Lleure.net, finalista premis emprenedors

El projecte lleure.net de SALAsalut ha estat finalista dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà 2021, organitzats per l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona, el Setmanari de l’Alt Empordà, el Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i els ajuntaments de Figueres i Roses. Aquests guardons van néixer fa 13 anys amb l’objectiu de donar suport a la promoció de la iniciativa emprenedora de la comarca i a la difusió de la innovació, i al mateix temps fer un reconeixement al valor afegit que aporten les persones que ho fan possible.

El treball presentat per l’equip format per Manel Planas, Xavi Giró, Nil Roig i Carles Buixó és una eina tecnològica pensada per millorar en prestacions les activitats de lleure extraescolars i donar l’oportunitat a tots els nens i nenes de poder-ne gaudir d’una forma segura, divertida i complint amb totes les normatives vigents. Aquest projecte s’ha anat construint a partir de la finalització del curs de Directors de lleure organitzat per l’Escola l’Empordà a Figueres el Nadal del 2019, sumant-hi l’experiència de les activitats que SALAsalut organitza al Club Nàutic Port de la Selva.

Volem felicitar Anna Parellada i el seu projecte Sappi APP: Animal Nutrition Facts, que ha estat el guanyador de l’edició 2021.