• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Agustí Planas i Marc Roura afronten el Gran Repte

Els joves nedadors alevins Agustí Planas (GEN Roses) i Marc Roura (GEiEG), ambdós de 13 anys, nedaran per etapes des de la Punta de l’Ocell, a la frontera amb França, fins a la platja de sorra del Port de la Selva, en un repte que està previst que culmini el dissabte 20 de juny a les 6 de la tarda a la localitat alt empordanesa.

Aquesta iniciativa sorgeix arran dels reptes Costa Brava SWIM Challenge (Club Natació Palamós) i ONCOSWIM Virtual (Radikal Swim), que consisteixen a nedar virtualment tota la Costa Brava des de Portbou fins a Blanes, i nedar 30 km en 30 dies amb finalitats benèfiques, respectivament.

Planas i Roura han decidit unificar els dos reptes i adaptar-los en un format propi que començarà amb una primera etapa per aigua entre Cala Tamariua i la Platja del Pas. Des d’allà es desplaçaran per carretera fins a la Punta de l’Ocell, i a partir d’aquí baixaran nedant direcció el Port de Portbou, Cap Marcer, Colera, Garbet, platja de Grifeu, Llançà, Far de S’Arnella fins al Port de la Selva.

De ben segur que d’aquest repte sorgirà una amistat i una passió per aquest esport de per vida.

Endavant i molts ànims campions!

Agustí Planas i Marc Roura, el Gran Repte
Agustí Planas i Marc Roura nedaran, per etapes, des de la Punta de l’Ocell fins a la platja de sorra del Port de la Selva