• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Victòries de Gerard Roura i Aida Bertran a l’onzena Travessia del Club Nàutic

Travessia 2021 Club Nàutic Port de la Selva

Gerard Roura (GEiEG), en categoria masculina, i Aida Bertran (CN Barcelona), en la femenina, han estat els guanyadors de l’onzena edició de la Travessia del Club Nàutic Port de la Selva, celebrada el dissabte 7 d’agost. La competició va reunir un total de 250 nedadors entre les tres categories: Kids (25 i 50 m), Som-hi (500 m) i Cracks (2.500 m). La climatologia prevista va obligar a reduir, per motius de seguretat, la distància de la prova llarga, que finalment es va disputar sobre 1.800 m.

El triomf en la categoria Cracks va ser per a Gerard Roura, monitor de l’escola esportiva del Club Nàutic, per davant de Kilian Rubiejo (NC Torelló) i Èric Casals (CN Vic-ETB). Aida Bertran, per la seva banda, va superar a Cristina Bruñol (Swimfaster) i Dune Ferran (CN Banyoles).

Roura també es va imposar en la cursa de 500 m, seguit d’Adrià Luque (GEiEG) i Èric Casals. Bertran va repetir èxit en la mateixa distància, seguida per Ekaterina Shcshelchkova (CN Barcelona) i Paula Bautista (NC Torelló). El primer nedador local en aquestes dues categories va ser Agustí Planas (GEN Roses).

A les categories Kids hi va haver una participació de 30 nedadors. La climatologia també va obligar a fer canvis en els circuits de 25 i 50 metres, però la Travessia va ser una festa per a tots els participants i cap d’ells va dubtar a l’hora d’entrar a l’aigua, tot i les onades.

L’onzena edició de la Travessia del Club Nàutic Port de la Selva ha estat un èxit gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, Empordamar, les seccions esportives i personal del Club, e-andorra i SALAsalut.

Aprofitem aquestes línies per expressar el nostre agraïment a tots els col·laboradors i per donar l’enhorabona a tots els nedadors i nedadores que han participat.