• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Una visita del tot inoblidable

Aquesta setmana l’activitat principal del casal d’estiu del Club Nàutic era l’entorn VPC (Voluntaris de Protecció Civil), una activitat on expliquem als participants les coses que poden fer els VPC del Port de la Selva, què és el 112, què cal fer en cas de perdre’ns, el significat de PAS (Protegir, Alertar i Socórrer) i, a partir del joc, descobrir-ho.

Malauradament, aquests dies no hi havia un sol nen o nena que no tingués a la memòria els focs del cap de setmana, i va sorgir la proposta de fer un dibuix del que els havia tocat viure, el que havien vist i, sobretot, com ho havien vist. De dibuixos, n’han fet molts i tots molt bonics.

Ho vam fer saber al cap de Protecció Civil local, ja que volíem regalar el collage dels dibuixos als Superherois que van apagar el foc.

I la sorpresa que vam tenir va ser inoblidable. Bombers, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra, ADF, Policia Municipal i els socorristes de la platja es van presentar a la piscina del Nàutic per recollir els dibuixos.

Tots els que estàvem a la piscina (monitors, monitores, pares, mares i gent en general) crec que mai oblidarem l’aplaudiment espontani que va sortir del cor de tots els nens i nenes en veure el grup de Superherois que teníem amb nosaltres.

El mínim que podíem fer era agrair-los la feina que havien fet per apagar el foc.

Moltíssimes gràcies, Superherois.