• Contacte: +34 600 24 14 55

Taller de dietètica

La Casa del Mar del Port de la Selva ha estat escenari, de setembre a desembre, del taller de dietètica de la Fundació Pere Tarrés que ha organitzat SALAsalut, sota la direcció de Rosa Sala, i que s’ha centrat en diferents aspectes relacionats amb la salut i l’educació.

Els tallers han comptat amb la participació d’una vintena d’alumnes, que han treballat temes com la piràmide dels aliments i l’activitat física; l’alimentació en diferents edats de la vida; lectura de l’etiqueta dels aliments; sucre i edulcorants; el vi negre i el resveratrol; formatges i làctics (kefir i llet sense lactosa); peix, carn i verdures, productes de proximitat; organització de la nevera; les aigües (amb gas, sense gas i l’aigua del mar i els seus usos); tast de vins a la Bodega Aurora, i les sirtuines del resveratrol del vi com a producte de l’eterna joventut.

taller_dietetica