• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Escola de natació en aigües obertes

La natació és, sense cap mena de dubte, un dels esports més sans que existeix. En nedar, el cos guanya força, resistència, agilitat i elasticitat. Si a més es practica al mar, en aigües netes i naturals, sense agents químics i en contacte amb el sol i l’aire pur, els seus beneficis físics i mentals es multipliquen.

Aquesta escola s’adreça a tots aquells que volen gaudir de l’experiència de nedar en aigües obertes, ja tinguin l’objectiu de participar en travessies amb caràcter competitiu com, simplement, participar en trobades amb altres nedadors i nedadores o bé passar-ho bé amb una activitat al medi natural.

És oberta per a nens i nenes a partir de 8 anys. Els alumnes es dividiran en quatre grups en funció de les seves edats i nivells: Nens/nenes (de 8 a 12 anys), Joves (de 13 a 16 anys), Adults 1 (a partir de 16 anys, amb un nivell mig-alt) i Adults 2 (a partir de 16 anys, amb un nivell iniciació).

Les sessions de natació inclouran jocs i preparació física. Els entrenaments planificats es faran tant en aigua com en sec, i inclouen correcció de tècnica, filmació i comentaris, i es compartirà una carpeta amb fotografies i vídeos de sessions.

A més dels continguts per al desenvolupament de les habilitats aquàtiques bàsiques es treballaran els conceptes bàsics de seguretat en el mar, la tècnica específica per a aigües obertes, la natació amb neoprè, els treballs específics d’orientació i el desenvolupament de les diferents capacitats físiques al mar.

L'equip

Manel Planas
Manel Planas i Pont
Director tècnic i cofundador
Robert Expósito
Robert Expósito Vílchez
Col·laborador aigües obertes i natació

Entitats

Zone 3