• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Circuit de taekwondo

El taekwondo és un esport de combat modern que destaca per la varietat i espectacularitat de les seves tècniques de cops de peu. D’origen coreà, és un art marcial tradicional que s’ha convertit en un dels esports de combat més conegut, i en el més popular arreu del món: és el segon esport mundial quant a nombre de federats. Es va convertir en esport olímpic oficial als JJOO de Sydney 2000, després d’haver estat esport d’exhibició tant a Seül’88 com a Barcelona’92. El 4 de setembre és el Dia Internacional del Taekwondo per celebrar la data en la qual es va fer oficial el seu reconeixement com a esport olímpic (4 de setembre de 1994).

És tracta d’un esport molt arrelat a l’Alt Empordà, on hi ha una gran quantitat tant d’escoles com d’alumnes. El creixement del taekwondo a la comarca ha estat meteòric des de l’estiu del 2012, quan el figuerenc/vilafantenc Joel González es va convertir en campió olímpic als Jocs de Londres.

L’objectiu de SALAsalut és organitzar un circuit de taekwondo perquè tots els practicants d’aquest esport tinguin l’oportunitat de competir periòdicament.