• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Joves, som-hi?

SALAsalut proposa activitats per als adolescents, de 12 a 16 anys, basant-se en les necessitats de lleure, esports, salut i educació.

Mitjançant els diferents tallers, cursos i activitats en diferents àmbits es pretenen desenvolupar alguns aspectes molt importants en aquestes edats, com afavorir el treball en equip i estimular la creativitat, entre d’altres, amb un objectiu didàctic darrere d’activitats lúdiques que es porten a terme en horari extraescolar.

Gràcies a la participació de professors, monitors, tècnics i entrenadors especialitzats, es pot donar cabuda a una sèrie d’activitats que sempre es realitzen en locals municipals com pavellons, escoles, sales socials o d’associacions.

Podem oferir tallers de música, corals amb música moderna, creació de grafitis, taller de ràdio, projecte de composició “Revista del jove”, curs de formació a l’entorn VPC, immersió a la tecnologia digital, taller de cuina, bàsquet, vòlei, duatló, ioga, taekwondo i natació. També proporcionem la possibilitat de cursar classes de català, anglès, alemany, francès i reforç escolar.