• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

AAOO. Escola de natació

La natació a mar és sense cap mena de dubte, un dels esports més sans i divertits que existeixen, i per aquest motiu estem impulsant una escola d’estiu d’aigües obertes al Port de la Selva. En nedar, el cos guanya força, resistència, agilitat i elasticitat. Si a més es practica al mar, en aigües netes i naturals, sense agents químics i en contacte amb el sol i l’aire pur, els seus beneficis físics i mentals es multipliquen.

Aquesta escola s’adreça a tots aquells que volen gaudir de l’experiència de nedar en aigües obertes, ja tinguin l’objectiu de participar en travessies amb caràcter competitiu com, simplement, participar en trobades amb altres nedadors i nedadores o bé passar-ho bé amb una activitat al medi natural.

És oberta per a nens i nenes a partir de 8 anys. Els alumnes es dividiran en quatre grups en funció de les seves edats i nivells: Nens/nenes (de 8 a 12 anys), Joves (de 13 a 16 anys), Adults 1 (a partir de 16 anys, amb un nivell mig-alt) i Adults 2 (a partir de 16 anys, amb un nivell iniciació).

Les sessions de natació inclouran jocs i preparació física. Els entrenaments planificats es faran tant en aigua com en sec, i inclouen correcció de tècnica, filmació i comentaris, i es compartirà una carpeta amb fotografies i vídeos de sessions.

A més dels continguts per al desenvolupament de les habilitats aquàtiques bàsiques es treballaran els conceptes bàsics de seguretat en el mar, la tècnica específica per a aigües obertes, la natació amb neoprè, els treballs específics d’orientació i el desenvolupament de les diferents capacitats físiques al mar.

L'equip

Manel Planas
Manel Planas i Pont
Director tècnic i cofundador

Entitats

Zone 3