• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Servei d’orientació en salut esportiva

Servei d'orientació en salut esportiva

Gener 2017. Lligat l’acord de col·laboració amb el Club GEN Roses, posarem a disposició dels seus socis, professionals de la salut esportiva per tal d’oferir els millors serveis, amb l’objectiu principal de fomentar els hàbits i els beneficis de vida saludable per ajudar en la millora del rendiment i l’alt rendiment esportiu.

En aquest servei d’orientació en salut esportiva hi treballarem amb un gran equip de professionals de les ciències aplicades a l’esport, que estaran al servei dels socis i esportistes per analitzar, diagnosticar i programar un tractament personalitzat.

SALAsalut està format per fisioterapeutes, massatgistes, nutricionista, podòloga, farmacèutica, tècnics i entrenadors personals, que ajudaran a tenir cura del cos, prevenir lesions, rehabilitació i tractaments específics. Volem dur a terme una gestió molt personalitzada i individualitzada, con tal de fomentar l’hàbit de fer esport dins de les activitats del dia a dia de tothom ( nens, joves, adults i gent gran ).

També hem aprofitat aquesta reunió per iniciar el camí que ens durà ben aviat a inaugurar la secció infantil de natació en aigües obertes, servir-nos de l’entorn que tenim i fer una escola per ensenyar a la mainada aquest esport. En pocs dies totes aquestes activitats i serveis, més classes de pilates, hipopressius, camina-camina, entorn VPC i multiesports estaran al servei dels socis del Club GEN Roses.