• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Notícies

Presentació oficial de l’equip ‘Els nens del GEiEG, l’1 de maig a Girona

Abril 2023. El proper 1 de maig tindrà lloc la presentació de l'equip 'Els nens del GEiEG' a les instal·lacions de Sant Ponç (Girona). L'acte tindrà lloc en el transcurs de la jornada solidària Oncoswim 2023, que comptarà amb diferents activitats com ara triatló i natació, i una xerrada de les doctores Teresa Puig i Gemma Viñas sobre l’Estudi del Càncer de Mama triple negatiu.
Team Fast for ELA

Nedem per l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA)

Març 2023. El proper 29 d'abril participarem a la segona Travessa Swim For ELA, per recaptar diners per la investigació de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica. Abans, el 2 d'abril, tindrà lloc el 50x100 Team Fast For ELA, a les instal·lacions del CE Mediterrani.
Obra Jordi Bonareu Oncoswim 2023

Sorteig d’una obra per a l’Oncoswim 2023

Gener 2023. En Jordi Bonareu ens ha regalat una obra pintada en acrílic i textura mixta que sortejarem el proper 5 d'abril per obtenir els diners necessaris per pagar les inscripcions dels Nens del GEiEG a l'Oncoswim 2023. Elaborarem 260 butlletes que es vendran a 5€ cadascuna,
Agustí Planas 25 podis temporada 2022

Una temporada excepcional per a l’Agustí Planas

Octubre 2022. Aquesta ha estat una temporada excepcional per a l'Agustí Planas (GEiEG), amb 25 podis en 32 travessies de natació en aigües obertes. El nedador, encara infantil, ha guanyat tres proves a la Copa Marnaton i ha acabat en 2a posició en la categoria júnior, plaça que ha repetit a la Copa Swim No Limits.
Escola de vela

L’aventura amb la vela arriba al seu final

Setembre 2022. Després de cinc anys conduint l'escola de vela del Club Nàutic Port de la Selva, i quatre al Club Nàutic Llançà, la direcció de SALAsalut es veu obligada a posar el punt final a aquesta aventura. Volem agrair la feina portada a terme per Marc Rojo i tot el seu equip, i també als dos clubs nàutics per la seva confiança.
Escola de natació

Un estiu inoblidable per l’escola de natació

Setembre 2022. L'escola de natació d'estiu del CNPS ha tancat un estiu inoblidable. Sota la direcció de Manel Planas, el monitor Gerard Roura i els premonitors Agustí Planas, Arnau Pietx i Marc Roura han fet una feina immillorable i han aconseguit que les classes hagin estat molt més que un aprenentatge.