• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

La desena edició de la Travessia del CNPS reuneix 250 nedadors

Travessa del Club Nàutic Port de la Selva 2019

Un total de 250 nedadors van participar a les tres categories de la Travessia del Club Nàutic Port de la Selva, que es va disputar el dissabte 10 d’agost i que enguany arribava a la seva desena edició.

El triomf en la distància de 2,5 km va ser per a Roger Rabassa (CN Mataró) i Estel Galo (CN Granollers), en categoria masculina i femenina, respectivament. Rabassa va acabar per davant de Gerard Roura (GEiEG) i de Jonathan Gómez (Swim Emotions), mentre que Galo va superar Berta Gelabert (GEN Roses) i Marina Ansón (CN Figueres).

En els 500 metres, victòria per a Joel Blanca (CN Sabadell), seguit de Jonathan Gómez (Swim Emotions) i de Joan Molist (CN Sallent), en categoria masculina. En la femenina també va guanyar Estel Galo, que va imposar-se a Clàudia Torres (CN Mataró) i a Joana Dalmau (CN Calella).

La desena Travessia del Club Nàutic Port de la Selva ha estat un èxit gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, Protecció Civil, e-Andorra, We Are Water Foundation, SALAsalut, personal del CNPS, les escoles de vela, submarinisme i natació del club, així com d’un important grup de persones voluntàries. Moltes gràcies a tots! Ara ja comencem a preparar l’onzena edició.