• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Guillem Pujol i Mireia Gómez, guanyadors de la III Copa Athlon

3a edició Copa Athlon al Port de la Selva, juliol 2020

Guillem Pujol (CN Mataró) i Mireia Gómez (CN Sabadell) s’han proclamat guanyadors de la tercera edició de la Copa Athlon, competició en aigües obertes que s’ha disputat al Port de la Selva i que ha comptat amb una participació rècord de 112 nedadors. La prova, organitzada pel Club Nàutic Port de la Selva, SALAsalut i Athlon Experience, s’ha adaptat a la situació excepcional que estem vivint arran de la pandèmia de la COVID-19 amb un format particular i innovador que ha estat tot un èxit.

Els nedadors van competir en tres distàncies el matí del diumenge 12 de juliol: una de llarga sobre 4 quilòmetres, una esprint de 500 metres, i una de curta d’un quilòmetre. El guanyador de cada categoria va ser el nedador que va obtenir més punts sumant les tres classificacions.

Cal destacar que l’esportivitat, el respecte per les normes i les ganes de nedar de tothom van presidir la Copa Athlon, la primera prova en aigües obertes celebrada aquest 2020.

En categoria masculina el triomf va ser per a Guillem Pujol (CN Mataró), per davant de Gerard Roura (GEiEG) i de Pol Mora (NC Torelló), mentre que en la femenina es va imposar Mireia Gómez (CN Sabadell), que va ser acompanyada al podi per Bruna Rubiejo (NC Torelló) i Aina Fontseré (NC Torelló). El nedador del Port de la Selva Agustí Planas (GEN Roses) es va endur el premi Athlon al primer participant local a la general.

Recull de premsa Hora Nova.