• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Gràcies a tots vosaltres la 9a Travessia ha estat un èxit!

Agraïment Travessia Port de la Selva 2018

Aquest any sembla que hem fet una travessia que ha agradat a molts dels 350 nedadors que hi ha participat, que ha fet feliç a molts nens i que ha deixat el Club Nàutic Port de la Selva en molt bon lloc. Tot i això, som conscients que sempre hi ha coses a millorar. El CNPS és un club amb ganes de fer coses, i de fer-les ben fetes, on tothom suma. Des del president, que sempre el tenim preparat per fer allò que calgui, fins el nen més petit que participa a qualsevol de les activitats que fem, ja sigui natació, vela o casal.

I la 9a Travessia del Club Nàutic Port de la Selva no ha estat una excepció. Hem tingut molta ajuda: professional, voluntària i fins i tot anònima. Volem agrair la feina de la barca de salvament marítim, dels voluntaris de protecció civil, mariners i capitania, dels administratius del club i també de la junta directiva.

I no podem oblidar les empreses que ajuden a que tot estigui a punt: Zone 3 by 3koa, SALAsalut, e-andorra i també l’Ajuntament del Port de la Selva.

I perquè tot això funcioni, cal sumar gent… molta gent! És necessari tenir un metge, una persona que et porta les caixes, algú que talli la fruita; una persona que vigili el mar amb la seva barca, que cuidi dels nedadors amb una zodíac, en caiac o en pàdelsurf; una infermera; la persona que et soluciona el problema de les boies; gent que guardi la roba, que reparteixi xips; una ànima per fer nedar els nens; un speaker; una persona que et faci arribar les fotos; aquell que repara a corre-cuita una boia mal posada; l’encarregat de preparar l’escala per a l’arribada dels nedadors i que els ajuda a sortir de l’aigua; una persona que inscriu els despistats de darrera hora; els encarregats de penjar les medalles, i… tantes i tantes coses més.

Per tot això… gràcies, MOLTES GRÀCIES, a Salvador Manera, Marc Pinart, Paco Requena, Imma Macau, Pere Albert Vizcarro, Robert Expósito, Juan Carlos Diez, Pepe Figueras, Laura Balbi, Júlia Tapia, Agnès Barbesà, Manuel Peñalosa, Jus Cervera, Rita Perales, Jan Arbona, Maria Domènech, Roberto Insua, Natàlia Oliveras, Glòria Villalba, Maria Boian, M.Dolors Pont, Julita Morera, Marc Rojo, Eva Perrier, Anna Noval, Bepo Renart, Nuri Esparoner, Jaume Puignau, Lluís Fraguell, Joan Perona, Sisi Catot, Julià Garriga, Jordi Ayala, Josep Anton Vidal, Guillem Oliveras, Genís Pinart, Enrique Casas, Joana Hernando, Laura Arcega, Roger Pinart, Jordi Charles, Daniela Oliveras, Marc Àvila, Jordi H. Roviró, Laia Vila, Fabricio Pérez, Eva Martínez, Domènec Gómez i Jorge Pérez.

La vostra SUMA ha estat l’èxit de la travessia.