• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

El Club Nàutic participa als Jocs Emporion

El Club Nàutic Port de la Selva serà present, un any més, als Jocs Emporion. L’Agustí Planas i la Marina Moré participaran el dissabte 15 de maig a les proves de natació que tindran lloc a la piscina de Lloret de Mar. L’Agustí nedarà els estils lliure i papallona en categoria cadet, mentre que la Mariona ho farà en els mateixos estils, però en categoria aleví.

Els Jocs Emporion recuperen el seu format original, després de dos anys afectats per la pandèmia. L’edició del 2020 es va haver de cancel·lar per la Covid-19, mentre que l’any passat es va fer una edició especial d’una setmana, que va tenir lloc arreu de les comarques gironines. En aquest 2022, la vuitena edició dels Jocs se celebren a la comarca de la Selva entre el 13 i el 15 de maig.

Impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines, i el suport i la col·laboració dels municipis on es porten a terme les activitats. L’edició d’enguany està liderada pel Consell Esportiu de la Selva, i se celebra a Blanes, Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar.

Està prevista la presència de 6.500 participants en les diferents activitats esportives, competitives i lúdiques, tant per a infants i famílies com per a gent gran.

Lliga Territorial de Natació 2022
Marina Moré i Agustí Planas, tots dos a l’esquerra, representaran el CNPS als Jocs Emporion