• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

De La Galera fins a Port Lligat, aventura dins l’aigua

De la Galera a Port Lligat

Els nedadors infantils Agustí Planas (GEN Roses), Arnau Pietx (NC Torelló) i Marc Roura (GEiEG) han nedat els 11.712 metres que separen l’illa La Galera, situada al Port de la Selva, de la cala de Port Lligat, a Cadaqués, en 3h40’14”.

En el recorregut, els joves esportistes han passat per la Punta dels Farallons, la Punta dels Tres Frares, l’illa de Portaló fins arribar a l’illot de s’Encalladora, que està situat davant del Cap de Creus i que separa la mar d’Avall i la mar d’Amunt. Nedar per aquest canal d’uns 600 metres, conegut com el Freu de Sa Clavaguera, ha estat el moment més joiós de la travessia, i han tingut la sort de fer-ho acompanyats per la nova embarcació dels agents rurals que cuiden d’aquest indret. Posteriorment han nedat pel costat del mirador del Cap de Creus, on el mar estava molt mogut i amb la presència de meduses. Això, però, no ha impedit que els tres nedadors seguissin amb la seva aventura per anar directes a l’illa d’en Cordera, per arribar finalment a la cala de Port Lligat.

Els tres nedadors, alumnes i premonitors de l’escola d’estiu de natació del Club Nàutic Port de la Selva, han celebrat haver assolit aquest repte. Tots tres tenen ganes de fer-ne un de nou el proper estiu! Cal recordar que l’any passat en Marc i l’Agustí ja van nedar de la Punta de l’Ocell de Portbou (frontera amb França) fins a la cala Tamariua del Port de la Selva.

De la Galera a Port Lligat