• Contacte: +34 972 387 315 | +34 607 551 826

Bon balanç del Casal de Setmana Santa

Casal de Setmana Santa 2021 Port de la Selva

El Casal de Setmana Santa 2021, organitzat per SALAsalut a les instal·lacions del Club Nàutic Port de la Selva, ha estat un èxit gràcies a la bona feina de les monitores i a les temperatures immillorables de les quals hem pogut gaudir. El bon temps ens ha ajudat molt a l’hora de portar a terme les activitats, i és que generalment per Setmana Santa sempre ha fet mal temps i això condiciona molt.

Entre el 29 de març i el 3 d’abril hem tingut l’opció de tocar tots els temes previstos: 112 digui’m (activitats relacionades amb la Protecció Civil), conèixer el poble, fer un munt de jocs a la platja de sorra, parlar i llegir els llibres de la Fundación Ecomar, explicar les activitats de natació i vela de l’escola d’estiu, i fer una gimcana.

I el més important, les monitores que feien les pràctiques del seu curs han pogut desenvolupar totes les activitats necessàries per superar-les. Estem molt orgullosos i volem felicitar-les per la feina feta, la motivació i per tot el que han aportat gràcies als coneixements adquirits al curs organitzat per l’Escola l’Empordà.

Enhorabona Jana, Maria i Eva.